מהומות במאה שערים

שוטר ריסס גז על אשתו של קרויס ובתה

בלשי משטרה פשטו היום על ביתו של קמב"ץ "העדה החרדית", יואליש קרויס, השתוללו במקום, הפכו את הבית והותירו את אשתו ובתו פצועות ● הכל בגלל נער שנחשד בהפרת סדר בבתי וורשא ומצא מסתור בבית משפחת קרויס ● הנער נלכד, האם ובתה פונו לקבלת טיפול רפואי (חדשות, חרדים)

|
39
| כיכר השבת |
קרויס ושוטר (צילום ארכיון: פלאש 90)

דרמה במאה שערים: בלשי משטרה פשטו בשעות הצהריים (רביעי) על ביתו של קמב"ץ "העדה החרדית", יואליש קרויס, השתוללו במקום, הפכו את הבית והותירו את אשתו ובתו פצועים - כך על-פי עדויות.

הדרמה במאה שערים התחילה כבר בשעות הלילה. בשעה 3 לפנות בוקר, ניסו להצית את ביתו של אחד מהמשתייכים לכולל פולין בבתי ורשא - כאשר ניסו להצמיד לדלת ביתו פחי אשפה בוערים.

למרבה הנס, נמנע אסון כבד. האש כובתה בטרם התפשטה בבית, ורק הכניסה לבית נשרפה. המשטרה פתחה בחקירה בעקבות המקרה.

בשעות הצהריים, היום, שוב התעוררו מהומות בשכונת בתי ורשא. כוח משטרה שהגיע למקום, נתקל בידוי אבנים, שקיות אשפה וביצים, ופתח במרדף אחר נער שנחשד בהשתתפות בתגרה.

הנער, ברח אל ביתו הפתוח לרווחה של קרויס. בעקבותיו, הגיעו בלשי המשטרה למקום, פרצו את דלת הבית, ופתחו בחיפושים אחר הנער תוך שהם זורעים הרס ובלגן בבית.

הנער יצא לעברם, ובסופו של דבר עצרו אותו מחוץ לבית, אך זה לא הפריע להם לשוב ולהיכנס לבית באלימות בריונית, תוך זריעת הרס וחורבן במקום.

במהלך המהומה, אשתו של קרויס נפצעה כאשר אחד הבלשים התיז גז מדמיע בעת אשר האכילה את התינוקת שלה בת החודשיים. האם ובתה הפעוטה פונו לקבלת טיפול רפואי.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

39 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

18
כחרדי גאה אני נחרד לראות שמגינים על הפרחח הקרויס הזה שנטפל לאנשים ישרי דרך.
דויד
17
זה רק מעט ממה שמגיע לו על כל החילול ה שהוא עושה והכל באיצטלא דקדושא לגרש אותו משכונתינו!!! (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
תושב מא"ש
16
זה רק מעט ממה שמגיע לו על כל החילול ה שהוא עושה והכל באיצטלא דקדושא לגרש אותו משכונתינו!!! (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
תושב מא"ש
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות