לילה לא שקט

ליל המהומות; אברך נפצע אנוש ● וידאו

מהומות שסיבתן לא ברורה התרחשו במהלך הלילה שחלף בכיכר השבת. אברך כבן 60 נפל מגובה בבניין בית חב"ד מעל לכיכר ונפצע באורח אנוש, סמוך לשעה 4:00 לפנות בוקר וכוננים של מד"א ביצעו עליו החייאה. הוא פונה מורדם ומונשם לבית החולים להמשך טיפול (חרדים)

|
5
| כיכר השבת |

מהומות שהחלו ככל הנראה בגלל פעילות משועממים, שבבאניקים ושאר מרעין בישין התרחשו גם הלילה באזור כיכר השבת בשכונת גאולה בירושלים, במהלכם נפל אזרח תושב הכיכר מגובה רב בבניין בית חב"ד בגאולה ונפצע במצב אנוש תוך שהוא מפונה לאחר החייאה לבית החולים.

האירוע המדובר התרחש סמוך לשעה ארבע לפנות בוקר, המתנדב משה בק, כונן "מגן דוד אדום ו"איחוד הצלה" סיפר לפני דקות אחדות ל"כיכר השבת" על מה שהתרחש בכיכר, “ישבתי יחד עם מתנדב נוסף ברכב על כיכר השבת, לפתע רץ אלינו ילד וצעק שמישהו התעלף. רצנו מהר לעבר בניין בית חב"ד שם הוא היה שרוע וראינו שהוא מדמם מהראש ללא דופק ונשימה. התחלנו בפעולות החייאה תוך שאנו מזעיקים במקביל סיוע נוסף של כוננים שמיהרו למקום".

כאמור, מדובר בהתפרעויות של אינשי דלא מעלי כאשר על פי הדיווחים השונים האברך נקלע למקום ושם מצא את פציעתו החמורה בנסיבות מצערות. כרגע הוא מאושפז בבית החולים הדסה עין כרם בירושלים ומצבו קשה אך יציב.

עדי ראייה לנסיבות פציעתו של האברך מוזמנים להעביר דיווח למייל כתב 'כיכר השבת' (chaim@kikar.net)

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

5 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

3
כל מה שקרה שם באמת כבר מופיע באתרים אחרים
שוב בורות
2
הייתי שם וזה לא פלא זה קורה כל שנה פעמיים בהקפות שניות ובפורים איחולי לנפגעים ורפואה שלימה
קובי
1
שקרים העיקר להיות בלעדיים, לפי עדויות החרדי הוכה ולא נפל.
מוטי
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות