2:00 בלילה, שכם

"מבצע יוסף": תיעוד בלעדי ומיוחד

תחת מעטה אבטחה חסר-תקדים, נכנסו מעל אלף יהודים למחנה הפליטים בלאטה בשכם, כדי להתפלל על קברו של יוסף הצדיק. צוות אתר "כיכר השבת" וקו הנייעס החרדי המוביל "קו הציבור" תיעד בלעדית את הכניסה לקבר, זריקות האבנים של הערבים, התפילות, הזעקות של אלפי היהודים, ומגיש תיעוד וידאו מיוחד, לצד גלריית תמונות (חרדים)

|
11
| כיכר השבת |

תחת מעטה אבטחה חסר-תקדים, נכנסו מעל אלף יהודים למחנה הפליטים בלאטה בשכם, כדי להתפלל על קברו של יוסף הצדיק.

במהלך הנסיעה למחנה הפליטים, התחוללה דרמה, כשהתקבל דיווח על פיצוץ אז מערבית לקבר יוסף. "ערבים יידו אבנים במחנה הפליטים לעבר כוחות צה"ל", סיפר אחד הנוסעים.

הבהלה הייתה גדולה. "היינו בטוחים שיחזירו את כולנו בחזרה, אולם לאחר התייעצות של כוחות הביטחון הם החליטו להמשיך במסלול כרגיל", הוסיף לספר. "הכניסו אותנו בצורה איטית, כדי למנוע באלגן".

צוות הצילום של 'כיכר השבת' היה שם.יחד עם חיים שפירא כתב קו הנייעס החרדי המוביל "קול הציבור" והם מגישים תיעוד וידאו מיוחד, במהלכו מספר הרב חיים רייכר, יו"ר ארגון 'יסוד עולם', על המבצע הגדול להגעת הקבר.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

11 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

9
לסכן את החיילים שם,מה אתה מתופף על הדרבוקה מה זה חפלההההההההההההה?
פולסא
8
מי התיר לעלות לקברים בימי המועד חוץ מאשר פרובוקטורים פוליטיים ??? ע"פ ההלכה וע"פ המובא בזוה"ק ומקורות נוספים לא עולים לקברים ויהיו איזה קברים שיהיו [ למעט בשעת הלוויה רח"ל ] בחוה"מ בר"ח בפורים ולשיטת המקובלים גם בכל הימים בהם לא אומרים תחנון
אבו עמר
7
חבל רציתי מאוד ליסוע 20 שנה לא הייתי שם
שאול
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות