ליצמן מחה: איפה הכרת הטוב למרן?

חבר הכנסת יעקב ליצמן מחה בראש הממשלה ונשיא המדינה שהשמיטו מנאומיהם את הגר"ע יוסף זצ"ל שזה יום השנה לפטירתו. "כולכם נהניתם מהגר"ע; קואליציה, מה לא?" (חרדים)

|
16
| כיכר השבת |

שנה לפטירת מרן פוסק הדור: ח"כ יעקב ליצמן (יהדות התורה) עלה הערב לדוכן הנואמים במסגרת הצבעות אי האימון שנערכו ובחר לתקוף את ראש הממשלה בנימין נתניהו ונשיא המדינה ראובן רובי ריבלין שנאמו לפניו מעל בימת הכנסת ולא הזכירו שמדובר ביום פטירת מרן פוסק הדור רבי עובדיה יוסף זצוק"ל.

"היום זה יום הפטירה של מרן הגאון רבי עובדיה יוסף זצוק"ל" אמר ליצמן, "אני חייב להגיד לך משהו שממש כואב לי אדוני השר (בוגי יעלון. י-כ), ואני מבקש שתעביר את זה למי שצריך".

"כולכם נהניתם מהרב עובדיה, קואליציה - תמיכה, מה לא? התייעצתם, התחננתם לבוא אליו. ולא להזכיר מילה אחת עליו היום באף נאום? איפה הכרת הטוב. זה יום השנה הראשון, הנואמים הראשונים לא יכלו להזכיר אותו - כל כך נהנו וחיפשו אותו והשתמשו בו, מילה אחת לא?".

"הכרת הטוב זה יסוד היהדות, כמה נהנו ממנו? כמה השתמשו בו? מילה אחת לא? אדוני השר אני מבקש שתעביר את זה למי שאתה יכול". ליצמן סיים ואמר: "יצאתי ידי חובת מחאה".

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

16 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

8
אפילו ידיעות אחרונות עשו גיליון מיוחד ליום השנה של הרב עובדיה זצ"ל..!
.R.S
7
טוב שלא הזכירו את הרב יוסף בשמים הולך הכל לפי האמת ואם היו אנשים שבוזים לתורת ישראל מזכירים אותו זה היה פוגע בנישמתו הטהורה לכן עשו עימו חסד ולא היזכירו אותו
דוד
6
ליצמן השתמש במרן הרב עובדיה זצוקללה"ה כדי לנגח את נתניהו שנוא נפשו על כי לקח ממנו את התואר כבוד השר
בן ציון
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות