לפיד: אנו הריבון על החרדים

יו"ר 'יש עתיד' השר יאיר לפיד התייחס למאבקים אותם הוא מנהל נגד הציבור החרדי והתגאה בכך שהמדינה הפכה להיות ריבון על החרדים והצהיר: לא יהיו קווי מהדרין (חדשות)

|
69
| כיכר השבת |
יאיר לפיד (צילום: פלאש 90)

מלמת הדת: יו"ר 'יש עתיד' השר יאיר לפיד התייחס בצהריים (שלישי) למאבקים אותם הוא מנהל נגד הציבור החרדי והתגאה בכך שהמדינה הפכה להיות ריבון על החרדים.

במהלך כנס לשכת עורכי הדין באילת התייחס לפיד בנושא גזירות הגיוס: "כל חברי הכנסת החרדים כשהם פוגשים חילונים טוענים כי הרעיון של שוויון בנטל לא יעבוד, אבל כשהם מדברים בינם לבין עצמם הם אומרים למה שנודה מול יאיר לפיד שזה אפשרי".

יו"ר 'יש עתיד' התייחס גם להסכם בין משרד החינוך בראשות שי פירון למעיין החינוך התורני של ש"ס ואמר: "אנחנו נייצר מערכת חינוך עבורם. השנה אחרי ויכוח מאוד קשה, סגרנו על הסכם בין מעיין החינוך התורני לבין משרד החינוך, כדי שיהיה בו לימודי ליבה, מתמטיקה ואנגלית. וזו מהפכה. זה הישג גדול".

"אבל הדבר החשוב האמיתי שקרה כאן הוא שהריבון חזר להיות ריבון, שאנו אומרים לחרדים אלו הערכים שלנו ועליכם לקבלם", הוסיף לפיד.

לאחר תקופה ארוכה שההסתה נגד הציבור חרדי בנושא קווי האוטובוסים המהדרין ירדה מסדר היום, החזיר לפיד את הנושא ואמר: "קווי מהדרין לא יכולים להיות במדינה דמוקרטית, לא שולחים נשים ב-2014 לאזור האחורי של האוטובוס כי אחרת מחר לא יהיה למגזר החרדי אוטובוס".

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

69 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

39
היסטוריה חוזרת, אבל בכל דוד ודור עומדים עלינו לכלותינו, אבל ...
מרדכי
38
מאוד ריבון העולמים יראה ללפיד באופן מאוד אישי מי הריבון באמת.ואז - והעיר שושן צהלה ושמחה.
מאמין
37
ואם הנשים לא תזרוקנה הפאות המתועבות ולא תסגורנה חנויותיהן אז יבא יותר גרוע בחינת אבי ייסר אתכם בשוטים אני בעקרבים
חיזרו בתשובה
תזרוק את האינטרנט ואז תדבר על פאות, הבנת?
רחלי
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות