כיכר השבת
התעללות בנוסעים

נהג אגד סיכן נוסעים בגלל הצפירה

קו 418 של 'אגד', עשה אמש את דרכו מירושלים לבית שמש, כאשר הגיעה שעת הצפירה של ערב יום הזיכרון, עצר הנהג את האוטובוס אך מספר נוסעים בחרו שלא לעמוד. הנהג, נקם בהם בעת שסובב בעיר, שם נסע במהירות למרות פסי האטה, ולאחר מכן ניאץ וגידף את הציבור החרדי והנוסעים (חדשות)

|
50
| כיכר השבת |
(צילום אילוסטרציה: פלאש 90)

מירי שבתאי, יועצת לימודים במרכז י.נ.ר ורכזת תארים אקדמאים של האוניברסיטה הפתוחה יצאה אמש (ראשון) בשעה 19:24 ממקום עבודתה בירושלים בדרכה אל ביתה בעיר בית שמש.

הנסיעה בקו 418 של חברת אגד, הפכה לסיוט עבורה כמו גם שאר הנוסעים החרדים לאחר שאלו ספגו קללות ונאצות על עצם היותם חרדים.

שבתאי מספרת בשיחה עם "כיכר השבת" כי כעסו של הנהג נסובה סביב אי עמידתם של חלק מהנוסעים בעת הישמע צפירת יום הזיכרון, למרות שלא מעט מהנוסעים הצטרפו ועמדו.

"במהלך הנסיעה נשמעה צפירת ערב יום הזיכרון, נהג האוטובוס עצר כמו רבים מהאוטובוסים שהיו באותו העת בכביש, אל כמובן שלא כל הנוסעים עמדו, רק חלקם".

"כשנכנסנו לשכונת חפציבה בעיר בה יש במפרים (פסי האטה)", מספר שבתאי, "הנהג החל בנסיעה מהירה מאוד עד כדי כך שכל יושבי האוטובוס הרגישו את ראשם נדפק בתקרה".

לקראת הגעתם אל היעד, הנהג ביקש את עזרתה של שבתאי, בטענה שאינו יודע את המסלול מאחר וזו לו הפעם הראשונה בה הוא נוהג בקו המדובר.

"כשהגעתי להסביר לו", מספרת שבתאי, "הערתי לו בעדינות על נסיעתו חסרת האחריות בתוככי העיר - אמרתי לו שקרע לי את הגב".

שבתאי ציפתה להתנצלות מצדו של הנהג אך הלה, במקום להתנצל ביכר לנאץ ולגדף את הציבור החרדי. "'גברת, היה מגיע לך יותר מזה, מצדי שלא יודע מה היה קורה לך'", מצטטת שבתאי את הנהג ומציינת כי הלה הוסיף והתבטא בגסות.

"כולכם חוצפנים, באיזה חוצפה לא עמדתם!", הוסיף הנהג להלום בנוסעים החרדים.

"הייתי בהלם", אומרת שבתאי ומוסיפה לסיום: "לפני שירדתי מהאוטובוס אמרתי לו שיש לי המון כבוד לחיילי צה"ל - הזכרתי לו את אבי שהוא נכה צה"ל ברגליו וכן את שני דודים שלי שנהרגו בצבא".

תגובת חברת אגד טרם נתקבלה.

עומדים באוטבוס בשעת הצפירה (בנצי ליברמן)

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

50 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

25
מירי שבתאי היית שולחת אותו לטיפול בפסיכותרפיה בי.נ.ר
רון
24
הפסוק ארור מכה רעהו בסתר מקבל משמעות.. שולחיו אחראים לשלום הציבור ידאגו ששליחם לא מטופל בבריאות הנפש !!האם זו בקשה מוגזמת? וביום רגיש לדבריו בחר הנהג לקיים דווקא את הפסוק הוכח תוכיח..שלא במתכוון כמובן ולפגוע במישו חלש ממנו..לפגוע באשה ואני שואל את עצמי לא היה כדאי שהלה יפול על גבר זועם??
הראל
23
לנו יש חגים שבתות כמה פעמים בשנה הם מכבדים??בקצב הזה איפה הם הם היו צריכים להיות הרי הם תמיד טוענים ובוכים על חופש הבחירה אז על מה הוא מתרעם???
חיים כהן
מצווה שלא ללכת בחוקות הגוים, שנאמר: ובחקותיהם לא תלכו (ויקרא י"ח ג) ומדרש אונקלוס: ובנימוסיהן לא תהכון.
מצווה שלא ללכת
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות