

מרנן ורבנן גדולי הדור מתגייסים להצלחת המערכה על עתידה הרוחני וצביונה התורתי של העיר בית שמש.
אמש (שמח) הגיע המועמד החרדי משה אבוטבול אל מעונם של גדולי ישראל מרן ראש הישיבה הגראי"ל שטיינמן ושר התורה הגר"ח קנייבסקי בכדי לקבל את ברכתם.
מרן ראש הישיבה התבטא ואמר כי "זו הזדמנות גדולה ונדירה לקדש שם שמיים בכל העולם בזמן שייני כולם למערכה זו".
מרן הגר"ח קנייבסקי אמר כי "כל אחד צריך לעשות יותר מכפי יכולתו לבחירת הרב אובטבול לראשות עיריית ובית שמש ולהצלחת רשימת חן שזו מערכה של קידוש ה'".
באורח חריג המלמד על חשיבות המערכה בעיניהם של מאורי הדור הורה הבוקר מרן ראש הישיבה לאברך היושב שבעה בבני ברק אך מתגורר בבית שמש לנסוע היום אחרי השקיעה ולהצביע בעיר מגוריו.
בנוסף, אומר בשעה זו הגראי"ל פרקי תהילים בבכי ובדמעות שליש להצלחת היהדות החרדית.
הבוקר, לאחר תפילת שחרית במניין ותיקין אמרו בבית מרן הגר"ח קנייבסקי שני פרקי תהילים בעבור הצלחת מערכת הבחירות בבית שמש בנוכחות הגר"ח.
האדמו"ר מבעלזא שוחח הבוקר עם משה אבוטבול בטלפון ואיחל לו שתהיה הצלחה גדולה. אבוטבול הודה לאדמו"ר על התפילות להצלחת המערכה ועל הפעילות הגדולה של קהילת בעלזא בעיר.
בתוך כך הורו בימים האחרונים האדמו"רים מרחמסטריווקא וסלאנים לכלל חסידיהם להצביע ולפעול למען בחירתו של אבוטבול על אף שהינם הנמנעים בדרך כלל מלהורות להשתתף בבחירות.

