במהלך עימות חריף במליאת הכנסת, בין חבר הכנסת יעקב אשר (יהדות התורה) לסגן שר האוצר חבר הכנסת מיקי לוי (יש עתיד), הטיח בו ח"כ אשר כי "אתם רוצים לחנוק את הציבור החרדי".
העימות התפתח במהלך דיון בנושא "הפגנת החרדים כנגד החוק שיחייב גיוס של חרדים לצבא".
סגן השר מיקי לוי אמר בדיון כי "זה הזמן לחבק את הצעירים החרדים, אשר יוצאים למעגל העבודה עקב החוק החדש שיחייב גיוס של חרדים לצבא, ולא להילחם בהם. אני רוצה לנצל את ההזדמנות, ולקרוא מעל במה זו לבעלי עסקים, לפתוח את הלב, והדלת, לאותם בחורים שמשוועים למקומות עבודה, כי מהרגע שהחוק יעבור, אותם בחורים ואברכים שישבו בישיבות רק מתוך הצורך שלא להתגייס, יוכלו להשתחרר, ולהשתלב במעגל העבודה. הקמנו, ותקצבנו, מרכזי הכשרה ייעודיים בתוך הערים החרדיות".
"אני קורא לבוגרי כלכלה, וראיית חשבון, חשבונאות, לבוא ולעבוד ברשות המיסים. אני אישית הקצבתי לכך כ-30 תקנים, אשר שוריינו עבור בחורי ישיבה, שיענו על הכללים, בוגרי כלכלה, וראית חשבון", הצהיר מיקי לוי.
בתגובה לדבריו של סגן שר האוצר, אמר ח"כ יעקב אשר: "איך אתה יכול לומר את מה שאמרת כאן, הרי אתה יודע טוב מאוד, שכבר שלושה חודשים, אני במרדף אחריך, ואחרי צוות משרדך, עם מאות בקשות וקורות חיים של אנשי מקצוע, ובעלי תארים במקצועות שונים".
"עברו כמה חודשים, מאז שהעברתי לך קורות חיים אלו, ויש לציין שגם לנבחרת הדירקטורים כמעט אף חרדי לא נבחר, גם מאלו שענו על כל הדרישות והיו ראויים ומתאימים ביותר, אפילו אחד לא התקבל לעבודה בשרות הציבורי, למרות הבטחותיך, ולמרות שהעברתי לך מאות קורות חיים רלוונטיים", תקף ח"כ אשר.
"הכל אצלכם אחד בפה ואחד בלב, אתם לא רוצים לחבק את הציבור החרדי, אלא לחנוק אותו, כי אתם חושבים שזה משרת אתכם פוליטית", סיים ח"כ אשר את דבריו.