גפני: שקד והבית היהודי בוגדים

ח"כ משה גפני תוקף בחריפות את הבית היהודי ואיילת שקד על אישור חוק הגיוס כולל הסנקציות הפליליות: "לא הופתענו מהבגידה של הבית היהודי ואיילת שקד, יבוא יום נקם ושילם" (ארץ)

|
35
| כיכר השבת |
"יבוא יום נקם ושילם", ח"כ גפני ושקד (צילום: פלאש 90)

יו"ר 'דגל התורה' ח"כ משה גפני יוצא במתקפה חריפה נגד "הבית היהודי" בעקבות האישור הסופי של הסנקציות הפליליות בחוק הגיוס ואומר כי "לא הופתענו מהבגידה של סיעת הבית היהודי ויושבת ראש הוועדה".

"היינו בועדה כדי לשנות דברים ולמזער נזקים", מוסיף גפני ואומר: "ואף אם היו דברים שהצלחנו לשנות, בנושאים המרכזיים נכנע הבית היהודי ונכנעה איילת שקד לגחמותיו של עופר שלח".

"יושבת ראש הוועדה התחייבה לחבריי ולי שלא תהיינה סנקציות פליליות כמו גם ראש הממשלה ובסופו של דבר התברר כי 'פיהם דיבר שווא וימינם ימין שקר'", מאשים גפני את שקד.

"אף אם החוק במתכונתו הנוכחית מדבר על יישום בעוד למעלה מ-3 שנים, לא יהיה תלמיד ישיבה ואברך כולל אחד שכתוצאה מהחוק הזה יעזוב את לימודו ויתגייס, לא לשירות צבאי ולא לשירות אזרחי", מבטיח גפני.

גפני המשיך במתקפה חריפה נגד הבית היהודי ואמר: "קלונה של סיעת הבית היהודי התגלה לכל העולם, ידענו גם קודם שזאת הסיעה הכי סקטוריאלית שדואגת רק לעצמה. אין לה ערבות כלל ישראלית וכל הממלכתיות שלה מסתכמת בדאגה לכספים ייחודיים רק להם למוסדותיהם ולהתנחלויות שלהם".

"הדבר היחיד שהם נלחמו עבורו היה עבור עצמם ועופר שלח הודה שהסכים לוותר על השחיתות במוסדות ההסדר תמורת הפללת לומדי התורה החרדים. יבוא יום נקם ושילם", אומר גפני לסיום.

ח"כ יעקב אשר, אמר בתגובה לסיום דיוני ועדת שקד כי "הבית היהודי בהנהגתו הרופסת של בנט הפך סופית לסניף של יש עתיד. המכנה המשותף היחיד של ה'חברים הטובים' נתניהו ובנט, הוא ששניהם פחדנים ושניהם שקרנים".

בתוך כך, במהלך מסיבת עיתונאים של האופוזיציה תקף גפני את ליברמן ולפיד ואמר: "חצי מהקואליציה נשלטים על ידי שני דיקטטורים, האחד זה איווט ליברמן והשני זה יאיר לפיד".

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

35 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

15
תקלטו הכיוון שהעסקנים החרדים מובילים את הציבור החרדי במשך עשרות שנים הגיע לקיצו.חבל שאתם לא מפנימים.הייתרון שלכם זה הכמות אבל זה גם החיסרון היות והכלכלה שמשלמת לכם ביטוח לאומי ושאר ההטבות מהמדינה מחייבות אותכם להפסיק להיות פסיבים ולתת כתף לכלכלה. ומר גפני נקם ושילם בבקשה תשמור את שפת הרחוב לעצמך.
הרב בריח 2
14
עד עכשיו החרדים שמחו להתעלל במזרוחניקים קראתם לנו דלים ירדתם לחיינו כבשתם ערים של חילוניים ודתיים לאומיים וגזלתם את כספי משלם המיסים.צינזרתם ספרים של רבנים דתיים לאומיים ,גבהות הלב ואטימות הציבור החרדי וההליכה בעניים עצומות אחרי העסקנים העלובים שלהם בכנסת כל השנים הביאו את השבר הזה. מעולם לא עשיתם ט
הרב בריח
מצטערים למה לא מחקנו אותכם לגמרי מהתודעה שלנו. למה אישרנו כשהיינו רוב הזמן בקואליצייה את כל התקציבים להתנחלויות.. גבהות הלב והאטימות הן אלה ששמרו את החרדים כמו שהם כל השנים תראה את המזרוחניקים. בקושי 3 דורות קיימים וכבר 50 אחוז התחלנות ודתלשיו"ת..
דודד
13
מפורש האתם תשבו כאן ואחיכם יצאו למלחמה מה יש לך גפני לומר על תורת משה?? (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
עדי
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות