הרב דוד לאו התברך אצל רבותיו

הרב הראשי הרב דוד לאו, ממשיך בסבב אצל גדולי ישראל. בשעות הצהריים (שישי) הגיע אל רבותיו, ראשי ישיבת פוניבז', הגרי"ג אדלשטיין והגרב"ד פוברסקי שקיבלוהו בחמימות (חרדים)

|
3
| כיכר השבת |
הרב דוד לאו אצל הגרי"ג אדלשטיין (צילום: כיכר השבת)

הרב הראשי האשכנזי הנבחר של מדינת ישראל, הרב דוד לאו, ממשיך בסבב אצל גדולי ישראל, לקבל את ברכתם עם כניסתו לתפקיד.

בשעות הצהריים (שישי) הגיע הרב לאו אל מעונם של רבותיו, ראשי ישיבת פוניבז' בבני-ברק על מנת להתברך מהם להצלחה בתפקיד החדש וכן להודות להם על תמיכתם.

ראשית כל הגיע הרב לאו לביתו של הגאון רבי גרשון אדלשטיין, שקיבלו בחביבות רבה. השניים שוחחו בדברי תורה כשהרב לאו הגיש לראש הישיבה את ספרו התורני "משכיל לדוד", תוך שהוא מדגיש שהכל הינו מכוח מה שלמד בשנותיו בישיבת פוניבז'.

הגרי"ג אדלשטיין שוחח עמו באריכות על גודל האחריות שיש בתפקיד הרם ואיחל לו שיזכה לקדש שם שמיים ולהפיץ את היהדות גם אצל אלו הרחוקים עדיין משמירת חיי תורה ומצוות.

לאחר-מכן הגיע הרב לאו אל ביתו של הגאון רבי ברוך דב פוברסקי, שם העלו השניים זכרונות מתקופת לימודיו של הרב הראשי בישיבה הידועה תוך שהוא מספר כי זכה לשמוע שיעורים גם מאביו של הגרב"ד, הגאון רבי דוד פוברסקי זצ"ל.

בסיום השיחה איחל הגרב"ד פוברסקי הצלחה רבה לרב לאו כשהוא מברכו שיזכה ללכת אף הוא בדרכי אביו ולהאהיב את התורה על כלל עם ישראל.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
גם היה אצלי בבית!!!!!!!!!!!!!!!
ארבעה בנים
1
לפי הידוע לי לא למד כלל בישיבת פוניב'ז, אלא בית מתתיהו וחברון. ככל הנראה הגיע לגדולי הדור בלא קשר לישיבה בה למד.
אחד
שנה וחצי בפוניבז'.
רוני
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות