אלפי בני ישיבות ואברכים גדשו ביום חמישי את היכל בית המדרש "נווה יצחק" בראשות הגאון הרב שלמה בן שמעון בכינוס החירום המיוחד למען כבוד התורה ולהצלחת רשימת ש"ס. בכינוס נטלו חלק כל גדולי רבני יהדות ספרד וראשי הישיבות, כאשר מטרתו המרכזית הייתה למגר את כל תופעות הלוואי ולחזק את ציבור יראי השם להתלכד סביב הנהגתו ופסיקתו של מרן רבינו עובדיה יוסף ולדבר על חשיבות עניין כבוד התורה. צילום: יעקב כהן (חרדים)
גדולי ישראל הטריחו עצמם לעצרת הענק כדי לזעוק קבל עם ועולם: בני התורה מלוכדים תחת מנהיגותו של מרן שליט"א! הם ששנות עמל תורה והרבצתה לאלפים עמדו והזהירו את צעירי הצאן לבל יתפתו אחרי חלקות לשונם של א"י וא"ח, שר"ת שמותיהן יעידון יגידון כי קוצים מכאיבים הם בלב כל יהודי שעמדו מרגלותיו אצל הר סיני! יישר כח
ארז לבנון
1
איך אפשר לסרב לרשכבה"ג כאשר כל גדולי רבני יהדות ספרד וראשי הישיבות תומכים בו. רק טיפשים יכולים בשאט נפש לעשות אחרת מלהצביע למפלגתו הקדושה מפלגת שס.