זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 1 חבילת ספגטי
- 3 כוסות חלב
- 50 גרם חמאה
- 6 שיני שום, קצוצות
- 2 בצלי שאלוט, קלופים וקצוצים
- 2 כוסות עלי בזיליקום, קצוצים
- 1/2 כוס גבינת פרמזן
אופן ההכנה:
1. בסיר רחב, ממיסים את החמאה ומטגנים את השאלוט הקצוצים יחד עם השום במשך 2 דקות.
2. מוסיפים את עלי הבזיליקום, יוצקים על הכל את החלב ומערבבים.
3. מוסיפים את הספגטי שלמים לסיר, ומערבבים בכף עץ עד שהספגטי מתרככים ומוכנים (היעזרו במספר הדקות שעל האריזה). מחלקים את הספגטי לצלחות אישיות, מפזרים מעל פרמזן ומגישים מיד.