זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- שמן לטיגון
- 2 בצלים, פרוסים לחצאי טבעות
- 1 גזר, חתוך לרצועות דקות
- 2 גמבות, חתוכות לרצועות
- 2 פלפלים צהובים, חתוכים לרצועות
- 400 גרם חזה הודו, חתוך לרצועות
- 8-10 יחידות 10 גמדי
- 10-15 פטריות שמפיניון, חתוכות לרבעים
- 4 כפיות רוטב סויה
- 3 כפיות רוטב צ'ילי מתוק
- מלח ופלפל שחור
- להגשה: שומשום ועלי כוסברה
אופן הכנת מוקפץ הודו וירקות:
1. בווק על אש בינונית, מחממים מעט שמן, ומטגנים את הבצלים עד להשחמה וריכוך. מידי פעם מערבבים.
2. מוסיפים את רצועות הגזר, הגמבות והפלפלים הצהובים, מקפיצים יחד עד שהירקות מתחילים להתרכך ומעבירים אותם לקערה.
3. מוסיפים מעט שמן לווק, ואת רצועות ההודו, ומקפיצים קלות עד להשחמה. מוסיפים גם את הירקות, התירס הגמדי והפטריות ומקפיצים עד לשילוב מלא.
4. מתבלים ברוטב סויה, רוטב הצ'ילי, מלח ופלפל שחור לפי הטעם, ומקפיצים. מסירים מהאש, מעבירים לקערת הגשה, מפזרים מעל שומשום ועלי כוסברה ומגישים מיד.