באנו לעזור

מתכון לרוטב עגבניות לפיצות ופסטות תוך 30 דקות

10 דקות הכנה, 30 דקות על האש ויש לכם רוטב עגבניות איטלקי בסיסי, כזה שכל אחד צריך לדעת להכין, בטעם פיקנטי, אך לא יותר מדי, שהולך נהדר עם פיצות ופסטות (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
רוטב עגבניות בסיסי ומעולה לפיצות ופסטות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 כפות שמן זית
  • 1 בצל גדול, קצוץ דק
  • 6 שיני שום, כתושות
  • 1 כף אורגנו מיובש
  • 1 כפית בזיליקום מיובש
  • 1 כפית צ'ילי גרוס
  • 1 כפית סוכר
  • מלח, לפי הטעם
  • 6-7 עגבניות גדולות, קצוצות דק

אופן הכנת רוטב עגבניות לפיצה לפסטות:

מתכון ל-15 כוסות רוטב עגבניות

1. מחממים את השמן בסיר, ומטגנים את הבצל במשך 2-3 דקות. מוסיפים את השום, האורגנו, הבזיליקום והצ'ילי, ומטגנים במשך דקה.

2. מוסיפים לסיר את העגבניות והסוכר, מתבלים במלח לפי הטעם ויוצקים על הכל 1/4 כוס מים חמים. מנמיכים לאש קטנה, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 25 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.

3. טועמים ומשפרים תיבול, אם צריך. מסירים מהאש ומשתמשים מיד למריחה על בצק פיצה או שמניחים לרוטב להתקרר לגמרי ומעבירים לכלי אטום. ניתן לשמור במקרר עד שבוע או להקפיא עד חודש. אם מאחסנים במקרר, עדיף לחלק את הרוטב לכלים כמה שיותר קטנים ולזלף מעל שמן זית.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות