זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 6 פילטים של דג בס טרי
- מיץ מלימון אחד
- למרינדה:
- 1/2 צרור כוסברה
- 1/2 צרור פטרוזיליה
- 10 שיני שום
- 4 כפות שמן זית
- חופן קשיו
אופן הכנת רול דג בס במרינדת עשבי תיבול:
1. טוחנים במעבד מזון את כל מרכיבים המרינדה.
2. משרים את הדגים במרינדה במשך שעתיים וסוחטים מעל את הלימון.
3. מניחים כל פילה על קרש חיתוך כשהעור כלפי מטה, ומגלגלים פנימה כמו סיגר. מעבירים כל רול דג לשקע של תבנית שקעים כשהחור כלפי מעלה.
4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות.
מגישים עם סלט עלים כמנת פתיחה.
>> למגוון ענק של מתכונים לראש השנה - סלטים, מנות פתיחה, עיקריות, תוספות, מאפים וקינוחים