רכיבים
- 300 גרם דג טונה אדומה מרשת קצביות 'וול דאן'
- 1 פלפל צ'ילי, קצוץ דק
- 1 פלפל שושקה, חתוך לקוביות
- 1 אבוקדו, חתוך לקוביות
- צרור עירית, קצוצה
- 2 צנונים, קצוצים דק למקלות
- 1 כף שמן זית
- 1 כפית מיונז (לא חובה)
- 1 כפית שטוחה מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- מיץ מחצי לימון סחוט היטב
לברוסקטות:
- 8 פרוסות לחם פרוס
- שמן זית
- מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות
'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:
ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335
רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833
בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350
צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155
וואטסאפ:
ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979
קדימה, למתכון:
צפו באופן ההכנה:
1. בעזרת רינג קורצים מהלחם עיגולים, מסדרים אותם בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומורחים אותם בשמן זית. מתבלים במלח ופלפל שחור ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד להשחמה יפה (משגיחים מקרוב, שלא יישרף). מוציאים ומצננים.
2. חותכים את הטונה האדומה לקוביות קטנות ומניחים בקערה גדולה. מוסיפים את כל הירקות החתוכים, מתבלים ומערבבים בעדינות.
3. להגשה יפה, מניחים את הרינג על כל ברוסקטה מוכנה, ממלאים אותו בסביצ'ה ושולפים אותו בזהירות. מגישים מיד.
אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!
> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן
מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.
חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים