רכיבים
- 3 נתחי סלמון טרי מרשת קצביות 'וול דאן'
- צרור עלי בזיליקום
- 2-3 שיני שום
- 50 גרם צנוברים
- 1 לימון, פרוס
- 3-4 כפות שמן זית
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1 כפית מלח
אופן ההכנה:
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות
'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:
ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335
רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833
בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350
צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155
וואטסאפ:
ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979
קדימה, למתכון:
צפו באופן ההכנה:
1. בעלי ומכתש או במעבד מזון, כותשים או טוחנים את עלי הבזיליקום, השום, המלח והפלפל השחור, עד לקבלת מרקם משחתי.
2. מסדרים את נתחי הסלמון בתבנית, כשהעור כלפי מטה. מורחים בנדיבות את הפסטו על הדגים, מזלפים מעל שמן זית ומסדרים על הדגים פרוסות לימון.
3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 15-20 דקות.
אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!
> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן
מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.
חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!