כיכר השבת
מה אוכלים היום?

מי קבע שדגים זה רק לשבת? סול ועגבניות שרי

או איך שאנחנו קוראים לזה: איך לאכול דגים באמצע השבוע כי המנה הזו הרבה יותר פשוטה מעוף ובשר ועדיין טעימה ומזינה - כי מי קבע שדגים זה רק לשבת? בישול מהיר, מינימום עבודה ותוצאה שכולם יאהבו (מתכונים, אוכל)

|
1
| כיכר השבת |
דג סול עם עגבניות שרי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 600 גרם פילה טרי או קפוא
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 שן שום, כתושה
  • 16 עגבניות שרי, חצויות
  • פטרוזיליה קצוצה
  • קמצוץ אורגנו
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

אם אתם משתמשים בדגים קפואים - הרתיחו אותם בסיר, מכוסים במים (לא יותר מדי מים, רק עד לכיסוי) עם 2-3 גבעולי פטרוזיליה במשך 3 דקות ולאחר מכן מסננים אותם היטב מהמים.

1. במחבת על אש בינונית, מחממים את השמן, ומוסיפים את העגבניות כשהצד החתוך כלפי מטה. מתבלים במעט מלח, מכסים את המחבת ומבשלים במשך 5 דקות.

2. מוסיפים את הדגים למחבת יחד עם כף פטרוזיליה קצוצה וקמצוץ אורגנו, ומבשלים את הדגים במשך 5 דקות מכל צד על אש בינונית, אך לא יותר. מסירים מהאש ומגישים מיד, רצוי עם לחם טרי לטבילה ברוטב העסיסי.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות