זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 4 כפות שמן זית
- 300 גרם עלי תרד, קצוצים
- 4 שיני שום, כתושות
- 4 פרוסות פילה סלמון טרי
- 4 ביצים
- מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1. מזלפים את שמן הזית על תבנית, מסדרים מעל בשכבה את התרד הקצוץ ושיני השום, מתבלים במלח ומערבבים יחד.
2. מסדרים את נתחי הסלמון על מצע התרד עם רווחים אחד בין השני, ושוברים בין הנתחים את הביצים. מתבלים במלח ופלפל שחור.
3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20 דקות בלבד.