המונים ליוו בשעות אחר-הצהריים (שני) למנוחות את מתנדב זק"א ת"א המסור הרב משה הלוי ז״ל, לאחר שבימים האחרונים לא חש בטוב, והיום התמוטט בפתאומיות בביתו והשיב נשמתו הזכה לבוראו והוא בן 68 בפטירתו.
משה התנדב בארגון זק״א ת"א למעלה מ-20 שנה ביחידות השונות, והיה סגנו של ערן קוזחי בניהול מחנה שורה. בארגון מספרים כי לא היה אירוע שהוזנק ולא התייצב, ביום ובלילה בקור ובחום לא בחל בשום דבר, החל מהשביעי באוקטובר שימש כסגנו של המתנדב ערן קוזחי במחנה שורה, שם טיפל ביותר מ-1,200 נרצחים הי"ד, משה היה סמל ודוגמה למסירות נפש ולעשיית חסד של אמת.
מנכ״ל זק״א ת"א צבי חסיד ספד לו: "הוכינו בהלם ובתדהמה. משה ז"ל היה למעלה מ-20 שנה מתנדב בארגון וחבר בצוות היחידה למשימות מיוחדות. משה היה פרופיל לחיקוי למתנדבים בנושא חסד של אמת, כל אירוע בגזרתו היה יוצא. אחרי השביעי באוקטובר עזב הכל והתמסר לזיהוי במחנה שורה.
"רק בימים האחרונים היה אמור לנסוע למסע החוסן בהונגריה והנה קיבלנו את הבשורה המרה על פטירתו הפתאומית. מי יתן ובזכות מעשיו הגדולים תמצא משפחתו נוחם וימליץ טוב על כולנו ושנתבשר בבשורות טובות".
הלווייתו התקיימה בשעה 17:00 בבית העלמין הישן בהרצליה.
ת.נ.צ.ב.ה.