![טוסטונים עם גבינה בולגרית ועגבניות שרי](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2014/08/25/72e09ac0-033f-11ef-bda2-67c3ab9302bb__h2105_w3744.jpg)
![טוסטונים עם גבינה בולגרית ועגבניות שרי](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2014/08/25/72e09ac0-033f-11ef-bda2-67c3ab9302bb__h2105_w3744.jpg)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 1 באגט טרי
- 100 גרם פטה בולגרית
- 15 עגבניות שרי
- 1/2 כוס שמן זית
אופן ההכנה:
• מחממים את התנור לחום של 190 מעלות.
• פורסים את הבאגט לפרוסות, ומסדרים אותן בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
• יוצקים מעל כל פרוסה מעט שמן זית, ואופים בתנור שחומם מראש עד שהפרוסות משחימות והופכות לפריכות.
• מוציאים, מחכים שיצטנן מעט ובינתיים חוצים לשניים את עגבניות השרי.
• מפזרים את חצאי העגבניות על פרוסות הבאגט, ומעליהן את הגבינה הבולגרית.
אופן ההגשה: זהו מתכון בסיס לטוסטונים בסגנון איטלקי שכדאי להגיש לצד סלט עלי בייבי.
לאחר כמה פעמים שתכינו אותם, תרגישו חופשי להוסיף מגוון תוספות למתאבנים הטעימים האלו, כמו זיתים קצוצים, טבעות בצל, ממרחים שונים (כמו פסטו - למתכון לחצו כאן)