רכיבים
- 1.5 ק"ג כנפיים מרשת קצביות 'וול דאן'
- 4-5 שיני שום, קצוצות
- 1 כוס רוטב צ'ילי מתוק
- 1 כף שומשום
- 2 כפות שמן
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- צרור עירית, קצוצה
אופן ההכנה:
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות
'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:
ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335
רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833
בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350
צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155
וואטסאפ:
ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979
קדימה, למתכון:
צפו באופן ההכנה:
1. מניחים את הכנפיים בתבנית, יוצקים מעל שמן, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים.
2. מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות.
3. בקערה גדולה, מערבבים את השום הקצוץ עם רוטב הצ'ילי והשומשום. יוצקים את הרוטב על הכנפיים כך שהן יהיו מכוסות לגמרי ואופים במשך 15 דקות נוספות, עד שהכנפיים מקבלות גוון שחום יפה והרוטב מצטמצם ומסמיך. מוציאים מהתנור, מפזרים מעל עירית קצוצה ומגישים מיד.
אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!
> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן
מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.
חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים