רכיבים
- 600 גרם חזה עוף 'וול דאן', חתוך לקוביות / פרוס רצועות
- 300-400 גרם פסטה
- 3 פלפלים ב-3 צבעים: אדום, כתום וצהוב, פרוסים לרצועות
- 1/2 כרוב לבן בינוני או 1/3 כרוב גדול, פרוס דק
- 8-10 פטריות טריות, פרוסות
- 2-3 שיני שום, כתושות
- 1 גזר, חתוך לרצועות
- 1 כף סילאן
- 6-8 כפות טריאקי
- 1 כף שמן שומשום
- 3 כפות שמן צמחי
- 1 כפית שטוחה פלפל שחור
- 1 כפית מלח
אופן ההכנה:
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות
'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:
ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335
רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833
בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350
צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155
וואטסאפ:
ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979
קדימה, למתכון:
צפו באופן ההכנה:
1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה, מסננים ומניחים בצד.
2. במחבת גדולה, מחממים את השמן הצמחי ומטגנים את העוף במשך 2 דקות מכל צד, עד שהוא מבושל היטב ומוציאים לצלחת.
3. מוסיפים למחבת את הגזר, מטגנים עד לריכוך והשחמה קלה ואז מוסיפים את הפלפלים, הכרוב והפטריות. יוצקים פנימה את שמן השומשום, מתבלים במלח ופלפל שחור, מוסיפים את הסילאן והטריאקי ומקפיצים הכל יחד במשך 2-3 דקות.
4. מחזירים את העוף למחבת, מוסיפים גם את הפסטה המבושלת, מערבבים במרץ ומכבים את האש. ממתינים 5 דקות לספיגת טעמים טובה ומגישים.
אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!
> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן
מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.
חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!