רכיבים
- 1 חבילת שניצל צ'ונגו של 'וול דאן'
- שמן חצי עמוק לטיגון
לפסטה:
- 1 חבילת ספגטי
- 3 עגבניות, מגורדות
- 100 גרם רסק עגבניות
- 2-3 כפות שמן
- 1 כפית שטוחה כמון
- 1 כפית פפריקה
- 1 כפית שטוחה סוכר חום
- 1/2 כפית שום גבישי
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות
'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:
ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335
רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833
בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350
צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155
וואטסאפ:
ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979
קדימה, למתכון:
צפו באופן ההכנה:
1. מביאים לרתיחה סיר גדול מלא במים עם כף מלח. מוסיפים את הספגטי ומבשלים לפי ההוראות שעל האריזה. לאחר הבישול, מסננים את הפסטה ושומרים בצד 1/2 כוס ממי הבישול.
2. במחבת רחבה, מחממים את השמן על אש בינונית. מוסיפים את העגבניות המגורדות, רסק העגבניות, התבלינים ו-1/2 כוס ממי בישול הספגטי. מבשלים על אש קטנה תוך ערבוב מתמיד במשך 7-10 דקות, עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך.
3. מחזירים את הספגטי לסיר, יוצקים מעל את הרוטב ומערבבים היטב במשך 3 דקות, לספיגת טעמים טובה.
4. במקביל, מחממים שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים את השניצלונים עד להשחמה יפה משני הצדדים.
אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!
> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן
מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.
חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!