רכיבים
- 200 גרם כבד עוף צלוי מ-'וול דאן'
- 200 גרם טחול עוף מ-'וול דאן'
- 200 גרם פרגיות / פילה עוף מ-'וול דאן'
- 200 גרם לבבות צלויים מ-'וול דאן'
- 1 בצל גדול, פרוס לחצאי טבעות
- 2-3 כפות שמן
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1 כפית פפריקה חריפה או מתוקה
- 1 כפית שטוחה כורכום
- 1 כפית שטוחה כמון
אופן ההכנה:
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות
'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:
ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335
רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833
בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350
צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155
וואטסאפ:
ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979
קדימה, למתכון:
צפו באופן ההכנה:
1. חותכים לקוביות שוות את כל חלקי העופות.
2. בווק או מחבת גדולה, מחממים את השמן על אש בינונית ומטגנים את הבצל עד להזהבה טובה.
בשלב זה אפשר להוסיף את התערובת המוכנה ל-"מעורב ירושלמי" של רשת קצביות 'וול דאן' או להמשיך באופן הבא:
3. מוסיפים את כל התבלינים, מטגנים במשך 30 שניות ואז מוסיפים את כל קוביות חלקי העופות ומקפיצים יחד במשך 5 דקות או עד שהם מבושלים היטב.
מגישים חם, בתוך פיתה חמה, לצד סלט עגבניות, חציל מטוגן וטחינה טובה.
אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!
> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן
מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.
חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!