זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 2 בצלים, חתוכים לקוביות
- 7 תפוחי אדמה, מקולפים וחתוכים לקוביות
- מגש כנפיים
- 1 כף מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 3 כפות סילאן
- 3 כפות שמן
- 3 כפות סילאן
- 1 כף אורגנו
אופן ההכנה:
1. בתבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה, מפזרים את תפוחי האדמה בשכבה אחת ועליהם את הבצל ואת הכנפיים. מפזרים מעל את התבלינים ומזלפים את השמן ואת הסילאן.
2. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 45 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים.