זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 4 נתחי חזה עוף, פרוסים לרצועות ארוכות
- 1 כוס קמח מתובל במלח ופלפל שחור
- 2 ביצים, טרופות
- 2 כוסות קורנפלקס מרוסק
- 1/2 כפית פפריקה מעושנת
- 1 כפית אורגנו מיובש
- 1 כפית מלח
- פלפל שחור
- שמן לטיגון
לרוטב:
- 1 כוס מיונז באיכות טובה
- 2 כפיות חרדל דיז'ון
- 1-2 כפיות חרדל חלק
- 2-3 כפיות דבש
- מיץ של חצי לימון
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. שמים ב-3 קערות נפרדות את הקמח, הביצים והקורנפלקס. מתבלים את הקורנפלקס בפפריקה, אורגנו, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב.
2. מצפים את רצועות העוף תחילה בקמח ואז בביצים ולבסוף בקורנפלקס. לקבלת ציפוי עבה במיוחד, ניתן לצפות שוב בביצים ובקורנפלקס, אך ייתכן שתזדקקו ליותר ביצים וקורנפלקס.
3. כשכל רצועות העוף מצופות, מחממים במחבת גדולה שמן לטיגון חצי עמוק (כ-2.5 ס"מ גובה).
4. מטגנים כל רצועת עוף עד להזהבה יפה משני הצדדים ומוציאים לנייר סופג.
5. במקביל, מערבבים היטב בכלי קטן את כל מרכיבי הרוטב.
מגישים מיד, חם.
יש לכם שאלות על המתכון? כתבו לנו בתגובות