כיכר השבת
מה אוכלים היום?

כמה פשוט, ככה טעים: פרגיות ברוטב שום-דבש

לסגור את פינת ארוחת הערב המשפחתית במינימום עבודה ומקסימום תוצאה: פרגיות עסיסיות ברוטב פיקנטי מתקתק של שום ודבש שהכי טעים להגיש לצד אורז לבן ומגוון ירקות - חיים או צלויים בתנור (מתכונים, אוכל)

|
2
| כיכר השבת |
פרגיות ברוטב שום ודבש (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 4-8 חלקי עוף (1-2 לכל סועד, לבחירתכם)
  • מלח
  • 1/4 כוס רוטב סויה
  • 1/3 כוס דבש
  • 3-4 שיני שום כתושות
  • 1/2 כוס מים
  • 1 כף מיץ לימון

אופן ההכנה:

1. מחממים מחבת גדולה, מתבלים במלח את חלקי העוף משני הצדדים ומשחימים אותם במחבת במשך 7-10 דקות מכל צד, עד להזהבה יפה.

2. בכלי קטן, מערבבים היטב את רוטב הסויה, הדבש, השום, מים ומיץ הלימון ויוצקים על העופות במחבת.

3. בעזרת כף, יוצקים מהרוטב על העופות כדי לזגג אותם, ומבשלים במשך כ-30 דקות, עד שהרוטב מסמיך ומצטמצם והעופות מבושלים. מגישים מיד, חם.

יש לכם שאלות על המתכון? כתבו לנו בתגובות

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
אפשר להיתמש בעו סוג של עוף חוץ מפרגיות?
חיה
כן, ניתן להשתמש גם במשולשים ושוקיים
מערכת כיכר אוכל
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות