זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 2 כוסות שאריות חזה עוף מפורק או 1 פרפר חזה עוף, צלוי בתנור (הוראות הכנה בהמשך)
- 1 כף שמן
- 2 כפות רוטב סויה / רוטב טריאקי / רוטב למוקפץ
- 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק / חריף
להרכבת המנה: טורטיות, פרוסות אבוקדו, כרוב סגול קצוץ
לרוטב איולי:
- 2 כפות מיונז
- 1 כף חרדל חלק
- 1 כף חומץ
- מעט מלח
- 1 שן שום, כתושה
אופן ההכנה:
*אין לכם שאריות חזה עוף? משמנים פרפר חזה עוף מתבלים במלח ופלפל שחור וצולים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25 דקות. העוף אמור להיות יבשושי ולעיס.
1. במחבת, מחממים את השמן, מוסיפים את העוף הצלוי ובעזרת שני מזלגות, מפוררים אותו. מוסיפים את רוטב הסויה / הטריאקי והצ'ילי המתוק / החריף ומערבבים יחד במשך 5 דקות על אש בינונית, עד שהטעמים נספגים היטב.
הכנת רוטב איולי:
2. מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב.
הרכבת המנה:
3. שורפים את הטורטיות על אש גז ישירה, מניחים בכל טורטייה פרוסות אבוקדו, כמות נדיבה מהעוף וכרוב סגול. מזלפים מעל רוטב איולי ומגישים מיד.