זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 3 כוסות עלי בייבי תרד
- 1 כוס ענבים סגולים
- 1 כוס ענבים ירוקים
- 3 ענפי סלרי עבים' קצוצים דק
- 6 נתחי חזה עוף
- 3 כפות שמן
- מלח ופלפל שחור
לרוטב:
- 2 כפות חומץ בלסמי
- 3 כפות שמן זית
- 1 כפית סוכר חום
- מלח
אופן ההכנה:
1. בקערת הגשה גדולה, מערבבים את עלי התרד, שני סוגי הענבים והסלרי הקצוץ.
2. מתבלים את נתחי העוף במלח ופלפל שחור משני הצדדים. במחבת על אש בינונית, מחממים את השמן ומטגנים את העוף במשך 3 דקות מכל צד עד להזהבה קלה. פורסים לפרוסות דקות ומניחים על הסלט.
3. בקערה קטנה מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב, יוצקים על הסלט, מערבבים ומגישים. כשהעוף חם או קר.