זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 6-8 פולקעס קטנים
- 5 ענפי בצל ירוק, קצוצים
- 3 ס״מ ג׳ינג׳ר טרי, קצוץ דק
- 6 שיני שום, פרוסות
- 3 כפות שמן זית
- מלח
- 3 כפות רוטב סויה
- 2 כפות רוטב צ׳ילי מתוק
- 2 כפות דבש
- שומשום לפיזור (לא חובה)
אופן הכנת עוף ברוטב סויה וצ׳ילי מתוק:
1. מחממים את שמן הזית במחבת רחבה, ומטגנים את העופות עד הזהבה קלה מכל הצדדים.
2. מוסיפים את הג'ינג'ר, השום והבצל ירוק, ומערבבים יחד עד שעולה מהמחבת ריח טיגון קל של הבצל. יוצקים פנימה את הסויה, הצ׳ילי והדבש, מפזרים מעט מלח (בזהירות. הסויה מלוחה), מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים במשך כ-20 דקות.
3. רגע לפני סוף הבישול, מפזרים מעל את השומשום בנדיבות ומסירים מהאש. מגישים חם לצד אורז לבן