כיכר השבת
מה אוכלים היום?

מה אוכלים היום? עוף בדבש וסויה תוך 20 דקות

הרוטב. הו הרוטב. מתקתק, דביק ובנגיעות שום שהופכות את כל העסק לחגיגת טעמים מופלאה. מי היה מאמין שזה מוכן תוך 20 דקות, כולל הבישול? (מתכונים, אוכל)

|
2
| כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 450 גרם נתחי פרגיות או חזה עוף, ללא עצמות וללא עור
  • 2 שיני שום
  • 1/2 כפית ג'ינג'ר טחון
  • 4 כפות דבש
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות שמן

אופן הכנת עוף ברוטב סויה ודבש:

1. כותשים את השום לקערה קטנה, מוסיפים את הדבש, רוטב הסויה והג'ינג'ר, ומערבבים היטב.

2. טופחים במגבת נייר על נתחי העוף לייבוש.

3. מחממים מעט שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את נתחי העוף וצורבים צד אחד במשך דקה. מנמיכים לאש בינונית, והופכים את נתחי העוף לצד השני.

3. הופכים שוב את נתחי העוף - עדיף להשחים רק 3-4 נתחים בו זמנית, לכן, לאחר הצריבה הראשונית, עובדים בקבוצות של 3 נתחים בכל פעם, משחימים כל צד במשך 3-4 דקות, עד להשחמה טובה, ומוציאים לנייר סופג.

4. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מחזירים את כל נתחי העוף למחבת, מוסיפים את הרוטב ומביאים לרתיחה עדינה, עד שהרוטב מתעבה ומצטמצם. הופכים את נתחי העופות, כך שהרוטב יצפה אותם היטב מכל כיוון.

מוציאים לצלחת ומגישים מיד, חם, לצד סלט ירוק טרי.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
מקפיצים שעועית ירוקה שבושלה לפי ההוראות עם חמאה, שום, מלח ופלפל ומגישים לצד העוף
שף
אני תוהה מה יש לאחד כמוך לחפש באתרים חרדים! אם כל כוונתך היא להכעיס, צר לי עליך. לך תאכל מקדונלדס ותן לנו לשמור על קדושת המאכלים.
מירי
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות