רכיבים
- 700 גרם שווארמה מחזה הודו
- 3 בצלים גדולים
- 2 עגבניות
- 4 כפות שמן
- 1 כף שטוחה כמון
- 1/2 כוס מים
- שבבי צ'ילי גרוס יבש (לא חובה)
- מלח ופלפל שחור גרוס
אופן הכנת שווארמה ברוטב עגבניות:
רגע לפני: קבלו את המנה שמוציאה את השווארמה מהפיתה הקלאסית, אבל מוצלחת לא פחות: מתכון לשווארמה ברוטב עגבניות שמגישים עם אורז לבן והמון סלט ירקות.
• חותכים את השווארמה לקוביות.
• מקלפים וחותכים את הבצל לחצאי טבעות דקים.
• חותכים את העגבניות לקוביות
• מחממים את השמן בסיר סוטז' נמוך רחב, ומטגנים את הבצל עד להזהבה, תוך ערבוב מתמיד.
• מוסיפים לסיר את העגבניות ומערבבים.
• מוסיפים לסיר את השווארמה, וממשיכים לערבב בהתמדה.
• מתבלים בכמון, מלח ופלפל שחור ואם רוצים את השווארמה חריפה ופיקנטית יותר, מוסיפים מעט שבבי צי'לי.
• מוסיפים עד חצי כוס מים לסיר, מכסים ומבשלים על אש נמוכה למשך 30 דקות.
• מגישים עם אורז לבן.