רכיבים
- 1 ק"ג עוף טחון
- 1/2 צרור פטרוזיליה
- 1/2 צרור כוסברה
- 1 בצל בינוני
- 1 חלה קטנה
- 3 שיני שום
- קורט כמון
- מלח ופלפל
- שמן לטיגון
אופן הכנת קציצות עוף קלאסיות:
רגע לפני: מתכון להכנת קציצות עוף קלאסיות בטעם ביתי. טיפ: הכינו מראש כמות גדולה של קציצות העוף, וכל מה שנשאר זה רק להפשיר אותן רגע לפני, להוסיף אורז והארוחה מוכנה.
• משרים את החלה בכלי מלא מים במשך 5 דקות. סוחטים היטב מנוזלים, ומסירים את החלק הקשה של החלה. מעבירים לקערת ערבוב, יחד עף העוף הטחון.
• קוצצים את הפטרוזיליה והכוסברה, מגרדים את הבצל בפומפייה, כותשים את השום ומוסיפים לקערה.
• מתבלים בכמון, מלח ופלפל, ולשים היטב לקבלת תערובת אחידה.
• יוצרים קציצות עגולות מהעיסה. כדאי להרטיב קלות את הידיים.
• מחממים שמן לטיגון במחבת רחבה, ומטגנים את הקציצות בשמן כשהוא חם מאוד, במשך 2 דקות מכל צד.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!