זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 2 נתחי חזה עוף
- 1/4 כוס רוטב טריאקי
- 1/4 כוס יין לבן
- 3 כפות חרדל
- 3 שיני שום
- 1 כפית שבבי צ'ילי יבש
- שמן לטיגון
אופן הכנת חזה עוף ברוטב טריאקי וחרדל:
רגע לפני: חזה העוף סופג כמעט הכל, וכל מרינדה אפשרית בתוספת הקפצה במחבת הן שילוב מוצלח: מתכון מהיר וקל להכנת רצועות חזה עוף ברוטב טריאקי וחרדל.
• פורסים את נתחי חזה העוף לרצועות ברוחב 1 ס"מ.
• כותשים את השום לקערה ומערבבים היטב עם רוטב הטריאקי, היין, החרדל והצ'ילי.
• מעסים את רצועות חזה העוף בנוזלי המשרה, ומעבירים את העוף השוהה במשרה, למקרר למשך 30 דקות ואף יותר.
• מחממים שמן במחבת כבדה, וכשהוא חם מטגנים את נתחי חזה העוף במשך 2-3 מכל צד.
אופן ההגשה: רצועות חזה העוף מתאימות עם אורז לבן, תוספת ירקות מוקפצים וסלט רענן.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!