זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 4 כרעי עוף (מחולקים למשולשים ושוקיים)
- 1 ק"ג שעועית ירוקה או צהובה
- 4 עגבניות גדולות
- 2 בצלים גדולים
- 2 שיני שום
- 1/2 כוס מים
- 3 כפות רסק עגבניות
- מלח ופלפל שחור
- שמן לטיגון
אופן הכנת עוף עם שעועית ירוקה ברוטב אדום:
רגע לפני: מנה מתבקשת כמעט של כרעי עוף בשילוב שעועית ירוקה ועגבניות. מתכון להכנת עוף עם שעועית ירוקה ברוטב אדום עסיסי.
• קוצצים דק את הבצלים, ומטגנים אותם בסיר רחב עד להזהבה.
• פורסים את העגבניות לעיגולים ומוסיפים לסיר. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומכסים. מבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות.
• כותשים את שיני השום ומוסיפים לסיר, יחד עם רסק העגבניות והמים. ומבשלים במשך 5 דקות על אש נמוכה.
• מוסיפים את השעועית וכרעי העוף, מכסים ומבשלים במשך שעה על אש נמוכה.
אופן ההגשה: עוף ושעועית ירוקה הולך מצוין עם אורז לבן, וחלה טרייה וריחנית.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!