זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 2 חזה עוף
- קורט פפריקה
- קורט כורכום
- קורט פלפל שחור
- קורט מלח
- 1/2 כוס שמן זית
אופן הכנת חזה עוף על האש
רגע לפני: חושבים שחזה עוף זה בשר יבש? מתכון למרינדה מעולה ועסיסית שתגרום לכם לבחור דווקא בו כש"תעשו מנגל". מה הסוד? העוף צריך להיות כמה שיותר זמן במשרה. המתכון מיועד לארבע מנות בלבד, אך תמיד תוכלו להכפיל כמויות.
• חוצים לשניים את נתחי העוף, כך שיתקבלו 4 חתיכות.
• מערבבים את כל התבלינים עם שמן הזית
• משרים את נתחי העוף בתערובת ומעבירים למקרר למשך שעה, ואפשר גם יותר.
• כשהמנגל (או הגריל) חם מאד מניחים עליו את הנתחים וצולים במשך 4 דקות, הופכים פעם אחת באמצע הצלייה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!