המצרכים לסלט עוף אסייתי
- 2 פרוסות חזה עוף
- 2 כפות רוטב סויה
- 4 שיני שום כתוש
- 1 כף שמן זית
לסלט;
- כרוב לבן חתוך גס
- 2 מלפפונים
- חופן קשיו
- 2 כפות שומשום קלוי
לרוטב;
- 1 כף ג׳ינג׳ר מגורד
- 1 כפית שמן שומשום
- 2 כפות שמן זית
- 1 כף רוטב סויה
- 1/2 לימון סחוט
אופן ההכנה של סלט עוף אסייתי
לעוף;
- שולקים את חזה העוף במים כ15 דק׳
- מסננים וקורעים לפיסות
- מחממים במחבת טפלון את השמן
- ומקפיצים קלות את העוף מוסיפים את השום וסויה לכמה דק׳.
- מכבים ומקררים קלות
לסלט;
- בקערה מניחים את הכרוב
- חותכים את המלפפונים לאורכם ומרוקנים בעזרת כפית את הגרעינים
- פורסים לפרוסות 0.5 ס״מ.
- מוסיפים לקערה את המלפפונים, הקשיו והעוף
- ומפזרים מעל את השומשום
- מכינים את הרוטב בכלי קטן ומערבבים היטב את כל החומרים, שופכים לפני ההגשה.