זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 2/3 כוס קמח לבן, מנופה
- ½5 כוסות קוקוס טחון
- 1/4 כפית מלח
- 410 מ"ל חלב מרוכז, ממותק
- 2 כפיות תמצית וניל
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-175 מעלות. מרפדים תבניות לעוגיות בנייר אפייה או בנייר אלומיניום.
2. בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, הקוקוס והמלח. מערבבים פנימה את החלב המרוכז והווניל בעזרת הידיים, עד לקבלת תערובת אחידה. משתמשים בכף גלידה כדי להעביר את הבצק לתבניות המוכנות.
3. אופים 12-15 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהקוקוס קלוי.