זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- ¼1 כוסות חמאה, מרוככת
- 2 כוסות סוכר חום
- 1 ביצה
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כוס קמח לבן, מנופה
- 1/2 כפית אבקת אפייה
- 1/4 כפית מלח
- 1 כוס שומשום, קלוי ומקורר
אופן ההכנה:
1. בקערה בינונית, מניחים את החמאה והסוכר החום ומערבבים. מוסיפים את הביצה והווניל וממשיכים לערבב.
2. בקערה נפרדת משלבים את שאר החומרים. מוסיפים לתערובת המוקרמת.
3. יוצקים 2 כפיות לכל עוגיה, במרווחים, על תבנית המרופדת בנייר אפייה ומשומנת. אופים בחום של 180 מעלות במשך 7-9 דקות או עד להזהבה.
4. מצננים על התבנית במשך 30 שניות לפני העברה לרשת התנור להתקררות מוחלטת.