זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 1 כוס חמאת בוטנים
- 1 כוס סוכר
- 220 גרם שמנת מתוקה, מוקצפת
- 220 גרם גבינת שמנת
- בסיס פאי מוכן בקוטר של 25 ס"מ
- 400 גרם עוגיות אוראו
- 5 כפות חמאה מומסת
אופן ההכנה:
1. טוחנים את העוגיות במעבד מזון, עד לקבלת פירורים עדינים.
2. מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים לאיחוד.
3. מעבירים לבסיס הפאי. מקפיאים תוך כדי ערבוב המלית.
4. מערבבים יחד את כל שאר המרכיבים.
5. שופכים לתוך התבנית ומשטחים את החלק העליון.
6. מקפיאים במשך 3-4 שעות עד להתייצבות. פורסים ומגישים.