זמן הכנה120 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 5 כוסות (חד פעמי לשתיה חמה) קמח
- 1 שקית אבקת אפייה
- 2 כפות שמרים יבשים
- 1/2 כוס סוכר
- 2 ביצים
- קורט מלח
- 1 כוס מים
- 120 גרם מרגרינה / חמאה, מומסת
- ממרח שוקולד השחר
- 1 חלמון ביצה
- שומשום
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-170 מעלות. מערבבים את כל החומרים יחדיו (למעט ממרח השוקולד) בקערת המיקסר ולשים עד לקבלת בצק אחיד.
2. נותנים לו לנוח במשך רבע שעה ושוב לשים. מתפיחים במשך שעה וחצי לפחות (אפשר גם במשך כל הלילה במקרר). מרדדים וחותכים למשולשים.
3. מורחים במרכז כל משולש את ממרח השוקולד ונותנים לרוגלך לתפוח רבע שעה נוספת.
4. מורחים מעל חלמון ביצה ושומשום ואופים כ-10 דקות, או עד להשחמה (לא יותר מדי זמן, כדי שלא יתקשו.)