זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 3 בננות בשלות
- 1/4 כוס סוכר חום
- 1/4 כוס שמן
- 1/4 כוס מים
- 1 ביצה
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כוס קמח, מנופה
- 1 כפית אבקת אפייה
- 3/4 כוס שיבולת שועל
- 1/2 כוס אגוזים שבורים / חמוציות
אופן ההכנה:
1. בקערה, מועכים את הבננות, מוסיפים את המרכיבים לפי הסדר, מלבד האגוזים / חמוציות ומערבבים לבלילה אחידה.
2. מוסיפים את האגוזים / חמוציות ומערבבים.
3. משמנים תבנית עם 6 או 8 שקעים ומוזגים לכל שקע מהבלילה אך לא עד הסוף.
4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-20 דקות.