

זמן הכנה10 דק'
רמת קושיבינוני
חלבי
רכיבים
- 150 גרם בסקוויטים בטעם שוקולד
- 100 גרם שקדים טחונים
- 100 גרם חמאה
- 1 מיכל גבינה לבנה 5%
- 80 גרם (חבילה) פודינג וניל
- 2 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה
- 4 כפות סוכר
- 1 כוס חלב
- 100 גר׳ שוקולד מריר
אופן ההכנה:
- במעבד מזון טוחנים את הבסקוויטים לפירורים דקים, מעבירים לקערה ומוסיפים את השקדים
- ממיסים את החמאה ומעבירים אותה לקערה
- מערבבים היטב יחד ושופכים לתבנית אפיה בגודל מרובע.
- מהדקים היטב את הפירורים לתחתית ומקררים.
- בזמן שהבסיס במקרר, בקערת ערבוב מקציפים את השמנת, החלב, הפודינג והסוכר יחד לקצף יציב ורך.
- בתנועות קיפול מערבבים את הקצפת עם הגבינה הלבנה ושופכים מעל בסיס העוגה.
לשוקולד:
- ממיסים בבין מארי את השוקולד עם חצי כוס שמנת.
- מקציפים את השמנת המתוקה לקצף יציב ומקפלים לתוכו את השוקולד המומס
- שופכים מעל הגבינה ומקררים עד הגשה.