

מתכון לעוגת שוקולד גועשת: השבת כבר כאן. ניחוח המאכלים עולה מן המטבח. במרכז, ניצבת עוגת שוקולד מפוארת, המורכבת מברנדי, שביבי שוקולד משובחים והרבה אהבה. מתכון לשבת
מצרכים לעוגת שוקולד גועשת:
500 גרם שוקולד מריר שבור
50 גרם חמאה/מרגרינה
250 גרם קמח
200 גרם סוכר
6 ביצים
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות ברנדי
אופן ההכנה
ממיסים את השוקולד יחד עם החמאה על אש נמוכה או על סיר אדים (בן מארי) בקערה רחבה מערבבים את הביצים הסוכר, והברנדי בעזרת מטרפה.
מוסיפים את השוקולד המומס עם החמאה והקמח ומערבבים לתערובת אחידה.
יוצקים לתבניות אישיות משומנות בגובה 2/3.ומוסיפים קוביית שוקולד מריר במרכז.
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל12 דקות. עד שרואים את מסגרת העוגות אפויה, המרכז נשאר נימוח.
מגישים חם לצד גלידת וניל.
שבת שלום.