זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי / פרווה
רכיבים
- טורטיות
- נקניקיות מכל סוג שאוהבים
- שמן לטיגון עמוק
רטבים לטבילה: פסטו, צ'ילי, מיונז / ספייסי מיונז
אופן ההכנה:
צפו באופן ההכנה:
1. מניחים טורטיה על קרש חיתוך ועליה מניחים נקניקיה. הנקניקיה צריכה להיות במרכז הטורטיה, אך בחלק התחתון שלה.
2. בעזרת סכין, חותכים את שולי הטורטייה ומגלגלים לרול מהודק.
3. נועצים 4 שיפודי עץ ב-3 רולים שצמודים זה לזה ואז חותכים את הרולים לפרוסות בין שיפוד לשיפוד.
4. מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את השיפודים עד שהם מקבלים גוון זהוב-שחום יפה.
מגישים חם לצד מטבלים אהובים. אני ממליץ על פסטו, צ'ילי ומיונז.
אהבתם את המתכון? כתבו לנו בתגובות!