זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 1 כף חמאה, מרוככת
- 2 פרוסות לחם - לבחירתכם
- 2 כפות חמאת בוטנים או חמאת אגוזים אחרת
- 1 כף ריבת תות / פטל
אופן ההכנה:
1. מחממים מחבת על אש בינונית. מורחים את החמאה בצד אחד של כל פרוסת לחם. מורחים את חמאת הבוטנים בצד נטול החמאה של פרוסת לחם אחת. חוזרים על הפעולה עם הריבה על פרוסת הלחם הנותרת. מרכיבים את הכריך עם חמאת הבוטנים והריבה בפנים.
2. מכניסים את הכריך למחבת ומטגנים עד להזהבה, במשך כ-5 דקות. הופכים את הכריך ומטגנים עד שהצד השני מקבל גוון חום-זהוב, כ-5 דקות נוספות. מוציאים מהמחבת, מצננים מעט וחותכים למשולשים טרם ההגשה.