טוסט + אבוקדו + ביצה
פרוסת לחם מלא קלויה בטוסט ועליה חצי אבוקדו מרוח/חצוי וביצה - בכל מצב צבירה (חביתה רגילה, מקושקשת, ביצת עין, ביצה קשה).
מה הרווחתם? מלבד העובדה שהשילוב הזה די אופנתי, הוא בריא לא פחות, ואתם מקבלים אורחת בוקר עמוסת חומרים נוגדי חמצון ושומנים בריאים שתשאיר אתכם שבעים עד הצהריים.
בננה + שוקולד + ממרח אגוזים
מעבדים בבלנדר בננה אחת עם חופן שוקולד קצוץ ו-2 כפות ממרח אגוזים או חמאת בוטנים ומורחים על פרוסת לחם מלא. לחלופין, כשאין זמן, אפשר פשוט למרוח את ממרח האגוזים חמאת הבוטנים על הפרוסה, להניח מעל עיגולי בננה ואת שבבי השוקולד, ולאכול.
מה הרווחתם? בשלושת המרכיבים אלה יש חלבון, סיבים וסידן בשפע.
שיבולת שועל + פירות יער + תערובת אגוזים
בשלו את שיבולת השועל (או בלשוננו, דייסת קוואקר) לפי הוראות היצרן שעל האריזה, מערבבים פנימה את פירות היער ותערובת האגוזים ונהנים מארוחת בוקר מזינה ומהירת הכנה.
מה הרווחתם? שיבולת השועל מקלה על תהליך העיכול ומפחיתה את רמות הכולסטרול. האגוזים גדושים בחלבון, ופירות היער עשירים בחומרים מזינים.
ביצה קשה + קייל + גבינת עזים
חתכו לקוביות את הביצה, פרסו את הקייל לרצועות ופוררו מעל גבינת עזים ויש לכם סלט בוקר מושלם.
מה הרווחתם? הקייל מלא בסיבים תזונתיים, אשלגן וויטמינים C ו-B6, אך הנה חדשות טובות לחובבי הגבינות: בשל העובדה שהיא דלה בקלוריות, גבינת העזים נחשבת לבריאה וכמקור מוצק של סידן וחלבון.
לחם מלא + יוגורט + זרעי פשתן + אוכמניות
ערבבו ביוגורט מספר כפות של זרעי פשתן וחופן אוכמניות, ואכלו עם פרוסת לחם מלא.
מה הרווחתם? החלם ימלא אתכם בסיבים משביעים, בזרעי הפשתן יש חומצות שומן ואומגה 3, האוכמניות מכילות אשלגן ותורמות לבריאות הלב וביוגורט דל שומן תמצאו חלבון וסידן.