זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 ק"ג תפוחי אדמה
- 1 בצל
- 1 שן שום
- 6 ביצים
- פפריקה - לפי הטעם
- מלח ופלפל שחור
- שמן לטיגון
- להגשה: פטרוזיליה קצוצה
אופן הכנת טורטייה ספרדית:
1. מקלפים וחותכים את תפוחי האדמה לפרוסות דקות.
2. מטגנים את תפוחי האדמה בשמן עמוק, ומוציאים לנייר סופג לפני שהם משחימים.
3. מקלפים ופורסים דק את הבצל. מאדים עם מעט שמן עד לשקיפות, ומוסיפים את השום.
4. טורפים את הביצים בקערה, מתבלים בפפריקה, פלפל שחור ומלח, מוסיפים את הבצל המטוגן ותפוחי האדמה ומערבבים היטב.
5. משמנים קלות מחבת, מוסיפים את תערובת תפוחי האדמה ומבשלים במשך 4 דקות על אש בינונית, ומסירים מהאש.