זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 3/4 כוס שיבולת שועל להכנה מהירה
- 1/4 1 כוסות מים פושרים
- 1/2 כוס חלב
- 2 כפות סירופ מייפל
- 1/4 כפית קינמון גדושה
- קמצוץ הל
- להגשה: 1 תפוח אדום וחופן אגוזי פקאן קצוצים
אופן הכנת קוואקר קינמון:
רגע לפני: אין כמו לפתוח בוקר חורפי עם דייסת קוואקר טעימה ועשויה היטב: מתכון להכנת דייסת שיבולת שועל בריאה יותר עם קינמון, פלחי תפוחים ואגוזי פקאן. מעולה לצד כוס קפה או תה ירוק חם.
• מרתיחים את המים בסיר קטן. מוסיפים את שיבולת השועל למים הרותחים ומנמיכים ללהבה קטנה. מבשלים יחד במשך דקה וחצי, מוסיפים רק 1/4 כוס חלב ומבשלים במשך 30 שניות נוספות.
• מסירים מהאש ומשהים את הדייסה על הכיריים, בלי לערבב, במשך 2-3 דקות.
• יוצקים את הדייסה לקערית הגשה, מפזרים מעל קינמון, הל, אגוזי פקאן, סירופ מייפל ואת החלב שנותר ומערבבים היטב.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!